Pallieter Ekeren Donk - Fotoalbum 01 - diverse foto's

 

 

Een fijne vereniging en toffe vrienden

Pallieter drinkende vrienden

Wie herkent hier wie ? Graag info doorsturen naar Ludo Huybrechts

Pallieter voetbalploeg

We herkennen hier Stan Schmidt, Paul Lenaerts.

Wie herken je nog? Graag info doorsturen naar Ludo Huybrechts

Lidkaart Pallieter Stanny Schmidt

 

KrantenArtikelNieuweLokalen  KrantenartikelNieuwelokalen2

 

Toelichting van Edward Avermaete

Avermaete Edward
Meereigen 64
217O merksem
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
O3 6454862


ikzelf geboren antwerpen en wonende in de louislei.
Was lid jeugdclub palieter in jozef icxstraat waar frans tiest woonde.I
k was ook misdinaar in de kerk van ekeren donk.
Tel 18 was en is in ekeren.

 

Met chique voituren naar Pallieter om de meiskes te imponeren

 met chique voituren naar Pallieter (Aangepast)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1967 carnaval bij Pallieter (Aangepast)

 

1967 carnaval bij Pallieter2 (Aangepast)

 

Pallieter cambré (Aangepast)

 

Pallieter gezellig aan de bar (Aangepast)

 

pallieter Vik Engelbeen (Aangepast)

 

_______________________________________________________________________________________________________________________________________

Wilt u graag dat de geschiedenis van weleer verder blijft leven, dat de activiteiten van de generatie van de jaren 1940-1980 voor het nageslacht bewaard blijven?

Aub help dan mee zoeken naar foto's e.d. , eventueel via kameraden van uw vroegere vereniging of activiteit. U alleen kent immers uw kameraden van weleer.

Duik de zolder op?

Of bent u van een nieuwere generatie, rep je dan als de bliksem naar je bomma of bompa en vraag ze naar foto's van de jaren 1940-1980. Liefst groepsfoto's of foto's van belangrijke gebeurtenissen of activiteiten.

WERKWIJZE insturen foto's , documenten, krantenknipsels

Als u de foto's massaal per post zou versturen naar ludo Huybrechts, (webmaster van deze website Ons Donkske), dan bent u 1. uw originele foto's kwijt, 2 dan heeft de webmaster een niet te overziene massa werk. U zal zeker wel begrijpen dat dit niet door 1 persoon kan gebeuren.

Daarom delen we de werklast en draagt iedereen zijn steentje bij opdat dit een unieke website zal worden.

 • Scan de foto's e.d. in op minstens 300 DPI ( Hebt u geen scanner vraag dit dan aan een buur, kennis, vriend, familielid om dit voor jou in te scannen)
 • Open de foto's met een fotobewerkingsprogramma (of laat dit door een buur, vriend doen) en probeer er zoveel als mogelijk familienamen aan toe te voegen, of een plaats/datum waar/wanneer de activiteit plaats vond

  Voorbeeld van het toevoegen van familienamen. schoolmeesters 

  Is er geen plaats om familienamen of informatie op de foto toe te voegen, of is de foto te waardevol, maak dan een extra teksbestand aan en geef die de naam "DezelfdeNaamAlsFotobestand.TXT" en voeg in dit bestand alle belangrijke gekende informatie. 

   

 • Contacteer Ludo Huybrechts via contactformulier onderaan deze website met de vraag om zijn mailadres bekend te maken. (het mailadres wordt hier niet bekend gemaakt om ongewenste mails en spammails te vermijden)
 • Eens u het mailadres hebt van Ludo Huybrechts kunt u de ingescande foto's allemaal tegelijkertijd versturen via een speciaal verzendprogramma dat je opstart via een browser, bvb. google chrome of Internet Explorer, en het adres intypt www.WeTransfer.com

  De werkwijze voor het versturen is dan vrij eenvoudig : de in te sturen foto's selecteren , het mailadres van Ludo Huybrechts invoeren, uw eigen mailadres, eventueel een woordje uitleg.
  Eens de foto's door u werden verstuurd blijven ze 14 dagen bewaard op een server en dient Ludo Huybrechts ze binnen de 14 dagen te downloaden. Dan kan hij beginnen aan het publiceren.